Netflix újdonságok: Januári Filmek és Sorozatok – 2023 – Műsoron

Mit nézzünk Netflix a Netflixen 2023 januárjában?

A Netflix 2023 januárjában is rengeteg tartalommal készül, és szerencsére Netflix egyre több műsort láthatunk majd magyar szinkronnal is. Olyan ismert színészekkel találkozhatunk Netflix az év első hónapjában, mint Christian Bale, Gillian AnNetflix derson,Jonah Hill vagy a movie star- szexszimbólum Pamela Netflix Anderson.

A hónapban is számos izgalmas és lebilincselő authentic crime- dokusorozat érkezik a műsortárba, de akik inkább a klasszikus drámákat vagy az akciófilmeket, netán rejtélyes Netflix delusion sorozatra vágynak, természetesen ebben a hónapban azoknak is érdemes lesz körülnézni a Netflix tartalmai között. A streamer ebben az évben is 17 milliárd dollárt költ majd különböző tartalmak előállítására, és ha érdekelnek az újdonságok és a hozzájuk tartozó előzetesek vagy szinopszisok, akkor érdemes hétről hétre követni a műsoron cikkeit, betekintőit.

Ez Magyarország legrészletesebb havi Netflix listája.

(folyamatosan frissülő tartalom, az aktuális érkezőkkel)

korábbi havi betekintők:

 • Netflix szeptember
 • Netflix október
 • Netflix november
 • Netflix december

Ezek érkeznek 2023 januárjában a NetflixreJanuár 1

Tolakodó pillantás (Olhar Indiscreto / Lady Voyeur) S01 Netflix Netflix Original minisorozat

 • A limitált minisorozat egy tehetséges hackerről szól, aki veszélyes nyomozásban vesz részt.

Kaleidoszkóp (Kaleidoscope) S01

 • A 25 évet felölelő Kaleidoscope (korábban Jigsaw címmel futott) egy vadonatúj antológiasorozat, amely egy mesteri tolvajok csapatát követi nyomon, akik megpróbálják feltörni a törhetetlennek tűnő páncélszekrényt a történelem legnagyobb zsákmányáért. A széfet a világ legerősebb vállalati biztonsági csapata őrzi, és minden epizód felfedi a korrupció, kapzsiság, bosszúvágy, ármánykodás, hűség és árulás bonyolult rejtvényének egy darabját. Hogyan tervezte a tolvajok csapata az akciót? Ki ússza meg? Kiben lehet megbízni?

Gokusgufudou: Jakuzafőnökből háztartásbeli férj (The Way of the Househusband) S02 – Netflix Original anime (Japán)

Amerika kedvencei (America’s Sweethearts)

Tökéletes célpont 2 (Hard Target 2)

Bűvölet – Az örökség (The Craft: Legacy)

Az aranykezű sebész (Gifted Hands: The Ben Carson Story)Január 3

Hogyan lettem gengszter (How I Became a Gangster) – Netflix Original movie (Lengyelország)

 • Egy lengyel krimi egy ambiciózus gengszterről, aki a varsói bűnözői ranglétrán kapaszkodott fel.

A felnőttek hazug élete (The Lying Life of Adults) S01

 • A drámasorozat egy erőteljes és egyedülálló portré Giovanna gyermekkorából a serdülőkorba történő átmenetének az 1990-es években.

Bernie Madoff: A Wall Street szörnye (MADOFF: The Monster of Wall Street) – Netflix unique dokumentumfilm-sorozat

A dokusorozat feltárja az igazságot Bernie Madoff Netflix hírhedt, Netflix sixty four milliárd dolláros globális Ponzi-programja mögött. Ez volt a történelem legnagyobb átverése, amely számtalan egyéni befektető életét törte össze, akik a Wall Street tisztelt államférfijének a kezébe helyezték bizalmukat.

Együtt kezdtük

 • Kerékgyártó Ivonne filmje

Január 5

Ginny és Georgia (Ginny & Georgia) S02

Férjem nevében (Woman of the Dead) S01

 • Egy történet arról, hogy egy szenvedélyes nő mennyi ideig áll bosszút a férje halála után, a jó és a rossz közötti huzavonáról, amely mindannyiunkban jelen van.

Koppenhágai cowboy (Copenhagen Cowboy) s01

 • Egy hat epizódból álló, izgalmakat kiváltó, neonfényű noir sorozat, amely a rejtélyes fiatal hősnőt, Miu-t követi Netflix nyomon.

Január 6

Halványkék szemek (The Pale Blue Eye)

 • A történet 1830-ban a West Netflix Point Katonai Akadémián játszódik, ahol egy szürke téli reggel holtan találnak egy kadétot. Miután a holttest megérkezik a hullaházba, a tragédia tovább fokozza a rejtélyt, hiszen kiderül, hogy a fiatalember szívét ügyesen eltávolították a testéből.

A mumbai maffia: Rendőrség az alvilág ellen (Mumbai Mafia: Police vs The Underworld) – Netflix authentic dokumentumfilm-sorozat

 • A 90-es években Mumbaiban terrorizáló bűnbanda igaz története.

Szakácsok nyomás alatt (Pressure Cooker) – Netflix Original reality/valóságshowJanuár 10

A fejszés stoppos (The Hatchet Wielding Hitchhiker) – Netflix Original dokumentumfilm

 • Caleb “Kai” McGillvary fedél nélküli nomád igaz története, aki miután megmentett egy nőt egy erőszakos támadástól, egyik napról a másikra híressé vált, majd börtönbe került.

Január eleven

Zaj (Noise) – Netflix Original movie

Julia anya – vagyis inkább egyike a sok anyának, nővérnek, lánynak, kollégának, akiknek életét megtépázta a széles körben elterjedt erőszak abban az országban, amely háborút folytat a nők ellen. Julia Gert, a lányát keresi. Keresése során pedig átszövi a különböző nők történeteit és küzdelmeit, akikkel találkozik.Január 12

Vikingek: Valhalla (Vikings: Valhalla) S02

 • Az új Vikingek több mint ezer éve, a 11. század Netflix elején játszódik, és a valaha élt leghíresebb vikingek, a legendás felfedező Leif Eriksson (Sam Corlett), tüzes és önfejű nővére, Freydis Eriksdotter Netflix (Frida Gustavsson) – hősies kalandjait mutatja be.

A Maikoház szakácsa (The Makanai: Cooking for the Maiko House) S01

 • A sorozat alapja a Aiko Koyama, Maiko in Kyoto: From the Maiko House című népszerű képregény amely először a Weekly Shonen Sunday című sorozatban jelent meg 2016-ban. A kiotói gésanegyedben játszódó sorozat Kiyo maiko Sumire, gyermekkori barátja mindennapjait mutatja be a gésák és a maiko kurtizánok, valamint a finom ételek vibráló világa közepette. A képregény elnyerte a 65. Shogakukan Manga-díjat, és több mint 1,eight millió eladott példányával bestseller.

Január 13

Az elveszett kutya (Dog Gone) – Netflix Original film

Pauls Toutonghi Dog Gone: A Lost Pet’s Extraordinary Journey and the Family Who Brought Him Home című regényéből készült film az emberség és a mindennapi hősiesség hihetetlen igaz történetét eleveníti meg. Miután egy fiú kutyája eltűnik az Appalache-ösvényen,apjával kétségbeesett kutatásba kezdenek, hogy megtalálják mielőtt túl késő lenne, és nem venné be az életmentő gyógyszereit.

Barátságból szerelem: Az esküvőszervező (Disconnect: The Wedding Planner) – Netflix Original movie

 • A dél-afrikai filmben egy férfi átverés áldozata lett, és kétségbeesett versenyt fut az idővel, miközben luxus esküvőt próbál megtervezni egy fontos befektető számára.

Túl a vörös kanapén (Sky Rojo) S03

 • Az új epizódok hat hónappal a végső csata után játszódnak majd. Coral ( Verónica Sánchez ), Wendy ( Lali Espósito ) és Gina ( Yany Prado ) rádöbben arra, hogy a béke nem más, mint a félelmetes időszakok közötti megtévesztő érzés. Amikor új életük darabokra hullik, a lányok megértik, hogy a múlt mindig visszatér, és ha valaha is Netflix igazán szabadok akarnak lenni, el kell temetniük. Vagy temesse el Rómeót ( Asier Etxeandia ) – hiszen a kettő között nincs különbség.

Tragikus történet (Trial through Fire) S01 – limitált sorozat

 • 1997 júniusának egyik végzetes estéjén 59 néző vesztette életét, amikor a dél-delhii Uphaar moziban tűz ütött ki. A limitált sorozat a tragédia után több mint két évtizeddel, Neelam és Shekhar Krishnamoorthy Trial through Fire: The Tragic Tale of the Uphaar Fire Tragedy című bestseller könyvén kersztűl tárja fel a történéseket.

Könyörtelen tenisz (Break Point) – Netflix Original dokumentumfilm-sorozat (1. rész)

 • A Könyörtelen tenisz című sorozat testközelből mutatja be a teniszpálya legjobb játékosait egy egész éven keresztül, és végig utazza a világot thoughts a négy Grand Slam-versenyen, valamint az ATP- és WTA-túrákon is.

Január 19

Alkhallat+ – Netflix Original film (Szaúd Arábia)

 • Még nincs információ

Azok a ninety-es évek display (That ’90s Show) S01

 • 1995 -öt írunk, és Leia Forman kétségbeesetten vágyik valami kalandra az életében, vagy legalább egy legjobb barátra, aki nem az apja. Amikor megérkezik Point Place-be meglátogatni nagyszüleit, Redet és Kitty-t, Leia a szomszédban találja meg, amit keres, a dinamikus és lázadó Gwen személyében.

Nők a fronton (Women at War) S01 minisorozat

1914-et írunk. Amikor a német csapatok előrenyomulnak, és a férfiak a frontvonalra indulnak, négy nőnek kell megküzdenie az otthoni háború pusztító következményeivel Franciaországban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *