Stay Ethereum Koers

Ether koers (ETH)

Op ethereum deze website vethereum indt u alles over de ethereum (ETH) koers. Ethereum is, na Bitcoin, waarschijnlijk de meest populaire cryptovaluta.  Het mag zich verheugen in een sterk toenemende populariteit en bekendheid bij het grote publiek. De Ethereum koers is vooral  in 2017 erg sterk gestegen. Het is moeilijk voorspelbaar waar de koers van Ethereum op korte termijn naar toe gaat. De Ethereum koers is erg beweeglijk. Op de wat langere termijn zijn wij echter wel overtuigd van de meerwaarde van Ethereum en van cryptovaluta in het algemeen.

Bekijk de laatste Technische Analyse van Ethereum van 08-01-2021.

Ethereum kopen / verkopen

Ethereum, maar o.k.een hele variety van andere cryptovaluta, kan eenvoudig worden aangekocht through het Nederlandse bedrijf Bitvavo. Groot voordeel van Bitvavo is dat de pockets al op het handelsplatform zit geïntegreerd. Dus geen moeilijk gedoe met wallets en codes, maar simpel geld storten en starten met kopen en verkopen van Ether en andere cryptomunten. Daarnaast is er, voor de meer ervaren cryptotraders, de mogelijkheid om te handelen op de Bitvavo change. Lees meer in onze Bitvavo overview.

Tijdelijk hoeft u over de eerste duizend euro aan cryptovaluta die u bij Bitvavo verhandeld, geen transactiekosten te betalen, wanneer u zich aanmeld via deze internet site: 

 

In Ethereum handelen met hefboom

Door gebruik te maken van financiële producten met hefboomwerking kan extra worden geprofiteerd van een koersstijging of ethereum daling van de onderliggende waarde, in dit geval cryptovaluta. Een goede manier om met hefboom te handelen is door gebruik te maken van het CFD (Contract For Difference). Het CFD kan worden verhandeld bij een CFD broker. Een goede betrouwbare CFD broker die in Nederland actief is, is Libertex*. Bij deze broker kan op een geavanceerd, maar goed te begrijpen handelsplatform, met cfd’s worden gehandeld in meer dan 50 verschillende cryptovaluta en cryptovaluta-paren. Het handelen met hefboom is exceptional wel risicovol en dus is het verstandig om eerst, free of charge en geheel vrijblijvend, te oefenen met een demorekening. Wil je eerst  meer weten over Libertex? Je kan alle relevante informatie vinden in deze Libertex assessment.

Profiteren van de stijgende (maar alrightde dalende) Ethereum koers, kan all rightdoor een rekening te openen bij cfd dealer Plus500**. Bij Plus500 handelt u o.k.met behulp van het CFD. Dit is een hefboomproduct. Dit betekend dat iedere stijging of daling van de Ethereum koers met een factor X wordt ethereum versterkt. Ook bij Plus500 kan men eerst gratis oefenen met een demorekening. Lees meer over Plus500 in deze Plus500 assessment.

Binance is de afgelopen jaren snel uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste crypto-exchanges ter wereld. Het tradingplatform van Binance biedt de mogelijkheid om te handelen in een enorm aantal bekende en minder bekende cryptocurrencies, waaronder uiteraard alrightethereum. Wat veel mensen niet weten is dat bij Binance very wellmet hefboom kan worden gehandeld. Hiervoor kan een speciale marge-buying and selling ethereum account worden geopend. De maximale hefboom die Binance biedt is 1:3. Lees meer over alle mogelijkheden bij Binance in onze Binance overview.

Bij het openen van een Binance account thru deze website ontvangt u 10% korting op de transactiekosten voor zolang ethereum als u bij Binance handelt. 

Voor de ervaren investors die niet terugschrikken voor wat meer risico is er de internationale crypto-alternate BitMEX. Bij BitMEX kan worden gehandeld in een groot aantal cryptovaluta. Er kan daarbij een hefboom worden toegepast van maximaal 1:100. De bewegingen van de cryptovalutakoersen worden dus met maximaal een issue a hundred versterkt. Dit vergroot zowel winst als verlies, dus wees er voorzichtig mee. Bitmex kan, gratis en geheel vrijblijvend, risicoloos worden uitgeprobeerd met een demoaccount. Lees meer in onze BitMEX overview of op de website van BitMEX.

Sinds kort is de cryptobroker Stormgain actief op de Nederlandse markt. Bij Stormgain kan er gehandeld worden in een aantal van de grootste en meest bekende cryptomunten zoals o.a. Bitcoin, Ethereum en Ripple. Ook hier kan worden gehandeld met een hefboom van maximaal 1:a hundred. Ook hier geldt dus dezelfde risicowaarschuwing als bij BitMEX. Probeer het nu free of charge en vrijblijvend met een Stormgain demoaccount.

**Risicowaarschuwing Plus500: 76,4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s m.et deze aanbieder. Het is ethereum belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren

Plus500UK Ltd geautoriseerd & gereguleerd door de FCA (#509909).

Ethereum koers erg volatiel

De koersen van de meeste cryptovaluta, en dus okayde ether koers, zijn erg volatiel. Die hoge mate van beweeglijkheid maakt handelen in Ethereum kansrijk, maar all righterg risicovol. We hebben allemaal gehoord van de enorme koerswinsten die behaald zijn met de almaar stijgende Ethereum koers. Maar koersen gaan nooit alleen maar omhoog. Een hoge mate van volatiliteit werkt 2 kanten op en daar moeten beleggers en handelaren in ether rekening mee houden. Maak dus vooral gebruik van de kansen, maar alleen met geld wat u kunt missen.

Basiskennis Ethereum 

Hoewel Bitcoin, als de eerste en grootste cryptocurrency, meestal alle aandacht trekt, betekent dat niet dat zijn grootste altcoin het niet verdient om zelf in de schijnwerper te staan. Hoewel de Ethereum koers bij lange na niet in de buurt komt van de koers van Bitcoin, is Ethereum wel enorm belangrijk voor de crypto-industrie. Hieronder zullen we, zeer beknopt, uitleg geven over wat Ethereum is en hoe het is ontstaan.

Wat is Ethereum?

Ethereum (ETH) is een gedecentraliseerd cryptocurrency-undertaking en momenteel de op één na grootste munt in de crypto-industrie.

Natuurlijk, als we het hebben over de grootte van het venture, hebben we het niet over de Ethereum koers. In plaats daarvan verwijzen we naar de marktkapitalisatie, die net zo onderhevig is aan verandering als de koers van Ethereum zelf.

Ethereum is daarom de op één na grootste munt en de grootste “altcoin”, de naam die wordt gebruikt voor alle andere cryptocurrencies dan Bitcoin. Het heeft zijn eigen blockchain, die okayeen van de meest bebruikte is in de crypto-industrie, dankzij het feit dat het het ontwerp en de lancering van een onbeperkt aantal andere cryptocurrencies mogelijk maakt.

In het kort de geschiedenis van Ethereum

Ethereum werd op 30 juli 2015 gelanceerd door Vitalik Buterin en Gavin Wood.

Het undertaking werd oorspronkelijk gepresenteerd through een whitepaper, geschreven door Vitalik Buterin in 2013. Het werd voorgesteld als een open source, openbaar, blockchain-gebaseerd gedistribueerd computerplatform en besturingssysteem met slimme contractfunctionaliteit.

Dit is juist de reden waarom Buterin – een vroege crypto-liefhebber – het heeft gemaakt. Hij gelooft in Bitcoin, maar beweert dat het een scripttaal mist voor applicatie-ontwikkeling.

Het potentieel voor de ontwikkeling van slimme contracten, gedecentraliseerde applicaties (dApps) en andere cryptocurrencies is wat Ethereum een grote waarde geeft in de crypto-industrie.

Het challenge heeft zijn eigen cryptocurrency, Ether, o.k.wel bekend als ETH. Net als bij Bitcoin kan ETH worden gemined en er zijn op dit second bijna 111 miljoen munten in omloop. Het assignment heeft momenteel echter geen limiet op de totale hoeveelheid Ether, wat betekent dat de mining voor onbepaalde tijd kan worden voortgezet, tenzij op een later tijdstip een limiet wordt ingevoerd.

Sterke punten van Ethereum

Ethereum, zoals we het nu kennen, heeft meerdere sterke punten, maar de functionaliteit is een van de grootste.

Laten we het ERC-20-tokenmodel nemen, dat de standaard werd voor het lanceren van altcoins in de crypto-industrie. De blockchain van Ethereum lanceerde tegen november 2017 bijna 500 tokens, en dat became nog voor het hoogtepunt van de crypto-rage, die de digitale valuta-industrie echt op gang bracht.

De blockchain van het challenge is een van de meest gebruikte in de branche, rekening houdend met duizenden crypto’s die erop worden gelanceerd, evenals duizenden dApps die dagelijks worden gebruikt.

Bovendien werd door de Amerikaanse SEC bevestigd dat Ethereum geen beveiligingstoken is, wat enorm is vanuit regelgevend oogpunt. Het maakt het veilig voor gebruik, omdat er geen gevaar is dat de gebruiker of het mission wordt aangeklaagd wegens het overtreden van de beveiligingswetten.

Het biedt o.k.echte decentralisatie. Het heeft zijn betrouwbaarheid bewezen en het heeft een enorme community uit alle delen van de wereld, inclusief gebruikers en ontwikkelaars. Ten slotte is de Ethereum-prijs, hoewel nog steeds volatiel, veel stabieler dan die van Bitcoin.

Conclusie

Ethereum is een enorm en uiterst complicated challenge, waarvan de kenmerken urenlang kunnen worden besproken. Deze korte introductie zou je echter een basisidee moeten geven van wat het is en waarom het belangrijk is voor de crypto-industrie.

Andere cryptovaluta koersen 

Bitcoin koers   Bitcoin Cash koers    Litecoin koers     Dash koers    Ripple koers    Tron koers    Cardano koers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *